Kamer verzorgingshuis leegruimen

Onze diensten

Een zorg minder

Als een dierbare overlijdt, zijn praktische zaken zoals het leegruimen van de woning het laatste waarmee u zich bezig wilt houden. Als de woning in een verzorgingshuis is, komt daar vaak nog de stress bij dat het binnen een paar dagen moet gebeuren. Wij nemen u die zorg uit handen. Zo heeft u de ruimte om uw verdriet te verwerken en u met andere belangrijke dingen bezig te houden.

 

Heeft u meer bedenktijd nodig?

Wij werken snel maar zorgvuldig. In overleg met het verzorgingshuis kunnen we de kamer binnen een dag leegruimen en bezemschoon opleveren. Spullen die eigendom zijn van de instelling houden we apart, en ook persoonlijke spullen bewaren we zodat u er zelf doorheen kunt gaan. Meubels en huisraad die u wilt houden kunnen we naar een andere locatie brengen. Voor spullen die u niet wilt houden, maar die wel van waarde zijn, kunnen we de mogelijkheid bespreken om ze voor een passende prijs van u over te kopen. De rest brengen we naar de kringloopwinkel of voeren we op een verantwoorde manier af.

Heeft u meer tijd nodig om te beslissen wat u met de inboedel gaat doen? Dan kunnen we hem tijdelijk voor u opslaan.

 

l

Snel een offerte

Wij begrijpen dat het vaak van belang is dat een ontruiming zo snel mogelijk plaatsvindt, omdat een nieuwe huurder of koper de woning moet betrekken. WoningontruimingNu is flexibel en snel inzetbaar. Als u belt kunnen we meestal al de volgende dag langskomen om te inventariseren wat er nodig is, waarna we ter plekke een offerte op maat voor u kunnen opstellen. Dit alles zonder verplichtingen.

w

Persoonlijk advies

We komen bij u langs met een uitgebreide checklist. Tijdens de bezichtiging lopen we het pand, de woning, het kantoor of de boot samen door. We bekijken hoe we de ruimte(s) leeg kunnen maken, welke spullen u wilt houden, en welke u weg wilt doen.

Verhuizen

Naast leegruimen, repareren en afvoeren van materiaal, kunt u ons uiteraard ook inzetten bij verhuizingen. Gaat u bijvoorbeeld naar een kleinere woning? Wij brengen uw bezittingen naar uw nieuwe plek en zorgen ervoor dat u uw oude huis leeg en schoon achterlaat.

Z

Bezemschoon opleveren

We leveren uw oude woning bezemschoon op; dit wordt in bijna ieder huur- of koopcontract gevraagd. Bezemschoon betekent ook dat gordijnrails, stickers en lamparmaturen verwijderd moeten zijn. Om kortsluiting en gevaarlijke situaties te voorkomen zetten wij altijd een kroonsteentje op losse bedrading. Ten slotte moeten ook eventuele gaten in de muur worden gedicht.

Herstelwerkzaamheden

Moet de vloer of het keukenblok verwijderd worden, of zijn er herstelwerkzaamheden nodig zoals het repareren van een muur? Ook dit kunt u aan ons overlaten. Doordat we in contact staan met gemeentes, makelaars en woningbouwverenigingen, weten we precies hoe het pand opgeleverd moet worden.

Asbest verwijderen

Hoewel het in niet meer gebruikt wordt in de bouw, treffen we in oude woningen soms nog het kankerverwekkende asbest aan. Het verwijderen van asbest vraagt gespecialiseerde kennis en specifiek gereedschap. Wij zijn hierin getraind en beschikken over het juiste materiaal om dit veilig en zorgvuldig te doen.

Inkoop van meubels en spullen

Van het deel van de inboedel dat u niet meer nodig heeft brengen we het meeste naar de kringloop. Maar als er spullen van waarde zijn, kunnen we daarvoor een taxatie maken en ze van u overkopen. Dit bedrag wordt dan afgetrokken van de totale kosten. Ook is het mogelijk om de inboedel in zijn geheel op te kopen.

Verantwoord afvoeren

Jarenlange ervaring heeft ons geleerd dat er helaas ook veel huisraad is die niet geschikt is om door te verkopen. Als dat het geval is voeren we het op een verantwoorde manier af. We zijn op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving van uw gemeente, en we weten waar de milieustraten zich bevinden.

Tijdelijke opslag van huisraad

Soms gaat het allemaal te snel en heeft u pas later de tijd om te beslissen wat er met uw spullen moet gebeuren. Voor zowel korte als lange termijn kunt u uw eigendommen opslaan in onze loods: een dag, een maand, en zelfs een aantal jaar. We kunnen u ook helpen uitsorteren, zodat alleen de waardevolle spullen bewaard blijven.

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen?

 

Neem contact met ons op, dan komen we zo snel mogelijk bij u langs. Aan de hand van onze checklist nemen we met u door wat er moet gebeuren, en u ontvangt van ons vrijblijvend een offerte op maat.

WoningontruimingNu

Vraag een gratis offerte aan!

Bereikbaar via whatsapp en telefoon

ONZE DIENSTEN

ONZE DIENSTEN

ONZE DIENSTEN

ONZE DIENSTEN

ONZE DIENSTEN

ONZE DIENSTEN

OUR SERVICES

OUR SERVICES

OUR SERVICES

OUR SERVICES

OUR SERVICES

OUR SERVICES

Uw bericht is succesvol verzonden.

Kan niet verzonden worden

Your message has been successfully sent

Unable to send.